Referenties & reviews

referentie newborn shoot

Review newbornshoot

Wat een superservice! Ik was te vroeg bevallen, maar geen enkel probleem voor de fotoshoot! We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een goeie uitleg over wat er ging gebeuren. Tania is heel zacht en lief met de baby, je ziet zo dat dit al een van haar talenten is. Hele vlotte communicatie, snel resultaat gezien! Wat was het moeilijk kiezen tussen alle mooie foto’s! Ik ben in de wolken met de resultaten… Super vriendelijke madam ook. Een absolute aanrader!!

review huwelijksfotografie

Review Huwelijksshoot

Fantastisch hoe dat jij met de foto’s de sfeer kan vastleggen.
De foto’s zijn echt prachtig we voelden ons heel ontspannen waardoor dat alles zo natuurlijk lijkt.
Dank je wel om onze mooiste dag zo onvergetelijk te maken!

Review newbornshoot

Onze thuisbevalling was al een unieke ervaring op zich maar is nu nog unieker door de prachtige foto’s! We hebben foto’s van momenten die we zelf nie eens zagen maar toch prachtig waren en zeer blij dat we deze toch konden zien! Bij de bevalling zelf totaal geen last gehad van de aanwezigheid, zeer mooi op de achtergrond gebleven maar toch prachtige foto’s, het was geen storende factor! En ook een zeer lieve mevrouw waar je u direct goed bij voelt! Dat is zeker ook heel belangrijk!

Prachtig – Uniek – Speciaal!

De foto’s worden echt met liefde getrokken en bewerkt!

Echt een aanrader!

Mvg,
Tessa, Wim, Lowie & Lucas!

review zwangerschap fotoshoot

Review zwangerschapsshoot

Een warme ontvangst, we voelden ons direct op ons gemak. Zwangerschapsshoot gedaan en het was enorm aangenaam. Een topmadam die prachtige foto’s maakt. We zijn zo blij met het resultaat en kijken al uit naar de newbornshoot. Dankjewel Tania, je bent echt super! Ik kan het iedereen aanraden, gewoon doen!!

referentie me and photography assenede

Review newbornshoot

Eerder gaf ik een vier, we hadden een super aangename sessie!!
Maar dit heb ik nu veranderd naar een vijf. Omdat Tania zo vriendelijk was om een misverstand van ons uit, zo rap mogelijk op te lossen. Ze is hier zeer professioneel mee omgegaan. Voor hetzelfde geld negeert ze onze gevraagde aanpassingen want volgens mij heeft ze wel werk genoeg. Dit heeft ze echter niet gedaan. Integendeel, reageerde super snel terug! 
Als we ooit nog eens zoiets zouden doen keren we alvast terug!

review baby fotografie Tania Daemers

Review newbornshoot

Vandaag een super newbornshoot gehad. Kleine Ian was helemaal op zijn gemakje en heel ontspannen! We kijken al uit naar het resultaat! Prachtig hoe je omging met onze kleine vriend!! Super bedankt!

review newbornshoot me and photography

Review newbornshoot

Toen ik foto’s zag van een Newborn shoot dacht ik, ohhh dat wil ook voor ons kleintje.
Natuurlijk zat al op einde van mijn zwangerschap, dus begon ik vlug met mijn zoektocht. Uiteindelijk ben ik bij me and photography uitgekomen.

Mail gestuurd voor info en wanneer uitgerekend. Super veel info had hoe ging verlopen echt heel handig!

De verloop van shoot was super. Ze neemt echt haar tijd… Ook pauze zodat ons kleintje lekker melkje kon drinken en erna terug verder suste voor zijn shoot… Ook mama en papa kwamen niets te kort

Blij dat we deze shoot gedaan hebben! Zo prachtige foto’s van ons klein ventje toen 5 daagjes oud!!

review zwangerschapshoot me and photography

Review Zwangerschapsshoot

Heel leuke fotoshoot 
Bij Tania voel je je direct op je gemak.
Ze heeft jou vertrouwen om volledig jezelf te zijn.
Het resultaat daarvan zijn mooie pure foto’s.
Een echte aanrader!